Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015

Η Ξάνθη τιμά μια σημαντική γυναίκα για την ιστορία της

Μία έκθεση φωτογραφίας που υπενθυμίζει την σημαντική ιστορία του Εθνικού Ορφανοτροφείου Θηλέων Ξάνθης, έχει ξεκινήσει από τις 30 Αυγούστου στη πόλη και θα διαρκέσει ως τις 6 Σεπτεμβρίου.

Η έκεθση γίνεται στη Δημοτική Πινακοθήκη της Ξάνθης. Την Παρασκευή θα βραβευθεί για την προσφορά της στην λειοτυργία του Εθνικού Ορφανοτροφείου Ξάνθης η κυρία Σοφία Γαβριηλίδου. Η βράβευσή της θα γίνει στις 19.30 το βράδυ.

http://www.onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.