Σάββατο, 1 Αυγούστου 2015

Ο καιρός της ερχόμενης βδομάδας απο τον μετεωρολόγο Πασχάλη Κατσάρα

Φίλες και Φίλοι,
 
Μετά την χτεσινοβραδινή μετωπική διέλευση και την εκδήλωση έντονης αστάθειας σε όλη σχεδόν την Βόρεια Ελλάδα, μπορούμε βάσιμα να ισχυριστούμε ότι ο καύσωνας υποχώρησε και δίνει τη θέση του σε μια τυπική - ζεστή - καλοκαιρινή εβδομάδα.  

Κύριο χαρακτηριστικό λοιπόν της επόμενης εβδομάδας θα είναι η συνέχιση του μελτεμιού στο Αιγαίο και την Νότια χώρα. Μάλιστα μετά την Τετάρτη θα παρατηρηθούν κι αξιόλογες εντάσεις 8 και 9 μποφώρ. Η ύπαρξη του μελτεμιού στο Αιγαίο ...δροσίζει τις ανατολικές και νότιες περιοχές της χώρας μας αλλά ευνοεί την αστάθεια στην ΒορειοΔυτική Ελλάδα. Από σήμερα λοιπόν και μέχρι την Τετάρτη τοπικές βροχές και καταιγίδες υπό μορφή αστάθειας θα εκδηλώνονται κυρίως μεσημέρι και απόγευμα στην Ηπειρο-Δυτική και Κεντρική Μακεδονία. Σήμερα και αύριο περιορισμένα φαινόμενα θα εκδηλωθούν και στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. (Αγρότες στα Τενάγη ....μην φεύγετε διακοπές γιατί τα νερά είναι ....λίγα).
Στην υπόλοιπη Ελλάδα καλός καιρός με καλοκαιρινές θερμοκρασίες, (35-36° C μέγιστες) και απουσία φαινομένων.    

http://parapigma.blogspot.gr/2015/08/32-3-8-2015.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.