ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Απάτη η δημοσκόπηση της Bild που έκαναν σημαία οι νταβατζήδες!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ BILD ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!

ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Η πρώτη δημοσκόπηση που «έκανε πάταγο» στα μέσα των διεφθαρμένων νταβατζήδων ήταν αυτή της Bild η οποία μας «ενημέρωνε» ότι ο Λαφαζάνης έρχεται σαν τον μέγα Αλέξανδρο, ο Μεϊμαράκης απειλεί τον Τσίπρα και πως ο Λεβέντης κάνει την μεγάλη έκπληξη. Ακολούθησε ορυμαγδός αναδημοσιεύσεων και αναλύσεων επί των «αποτελεσμάτων», μόνο που κανένας δεν σκέφτηκε να ρωτήσει:

«Βρε παιδιά, ποιά εταιρεία έκανε την δημοσκόπηση; Ποιά πηγή υπάρχει; Που είναι τα αναλυτικά στοιχεία; Πότε έγινε»; Από αυτό και μόνον αποδεικνύεται η συμπαιγνία νταβατζήδων – Σόιμπλε για να χειραγωγήσουν και πάλι το εκλογικό αποτέλεσμα.

Μετά από πίεση λοιπόν για να αποκαλυφθεί η πηγή της δημοσκόπησης, η Bild παραδέχθηκε ότι ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ. Και κρατηθείτε…

..τα στοιχεία τα πήρε από πολιτικό κόμμα που έκανε κρυφή μέτρηση!

Και ακόμα να παρέμβει ο εισαγγελέας, ενώ η κυβέρνηση κάθεται για άλλη μια φορά και τους χαζεύει να βιάζουν την εκλογική διαδικασία…

olympiada

Σχόλια

  1. τ'ειχες γιαννη τ'ειχα παντα.Ας ειν'καλα τα χαπατα που πιστευουν οτι τους σερβιρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.