Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015

Nεoλαία Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών & Πρασίνων:«Εάν αποτύχει η στήριξη στην Ελλάδα, αποτυγχάνει η Ευρώπη»

Σε κάθε περίπτωση ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, μιλώντας στην κυριακάτικη έκδοση της Welt, έθεσε ως πρωταρχικό ζήτημα να μείνει όρθιο το σύστημα προμήθειας σε τρόφιμα και φάρμακα. «Δεν πρόκειται να αφήσουμε τους Έλληνες μόνους τους».
Και διαβεβαίωσε ότι εάν χρειαστεί θα μπορούσαν να εκταμιευτούν με γρήγορες διαδικασίες χρήματα από τα ειδικά ταμεία της ΕΕ. Στην ίδια γραμμή και ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ, από το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα, που προειδοποίησε για το ενδεχόμενο «ανθρωπιστικής καταστροφής».
Οι οργανώσεις νεολαίας του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος και των Πρασίνων σε ανοιχτή επιστολή, κάλεσαν τη γερμανική κυβέρνηση να στηρίξει την Ελλάδα. «Εάν αποτύχει η στήριξη στην Ελλάδα, αποτυγχάνει η Ευρώπη» αναφέρεται στο κείμενο που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και στο οποίο οι υπογράφοντες καταδικάζουν τις ανταλλαγές κατηγοριών για το ποια πλευρά φέρει την ευθύνη. «Το να αποδίδεται η ευθύνη μονομερώς στην ελληνική κυβέρνηση, είναι φτηνός λαϊκισμός. Υπάρχει μόνο μια λύση: επιστρέψτε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων» αναφέρεται στην ανοιχτή επιστολή, με την οποία καλείται τη γερμανική κυβέρνηση να αλλάξει την πολιτική ρότα της λιτότητας.
Ειρήνη Αναστασοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.