Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015

Independent – αποκάλυψη: Βαθύ λαρύγγι αποκαλυπτει το σκανδαλο Σημίτη – Goldman Sachs και έρχεται ως μάρτυρας στην δίκη!

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜ»Ε» ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!
Τέως μεγαλοστέλεχος της Goldman Sachs αποκαλυπτει την απάτη Σημίτη – Γιάννου – Goldman Sachs καθώς και την ελληνικής καταγωγής τραπεζιτη που ανέλαβε την βρώμικη δουλειά.
Ήδη έχει έλθει σε επαφή με την Ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να αναληφθεί νομική δράση κατά της εταιρείας!
Θεωρεί δεδομένο ότι η Ελλάδα μπορεί να διεκδικήσει τουλάχιστον μισό δις ευρώ με τα δημοσιευμένα στοιχεία, άγνωστο πόσα όταν αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια.
Χαρακτηριστική ειναι η απικαλυψη πως το προσωπο – κλειδί του σκανδάλου, η Αντιγόνη Λουδιάδη, έλαβε ως αμοιβή 12 εκατομμύρια δολάρια για την «διαμεσολάβηση»!
Θυμίζει κάτι από Lazard, Ε κύριε Βενιζέλε;
Η κυβέρνηση ήδη προσανατολίζεται στην νομική διεκδίκηση αποζημίωσης – μαμούθ με τις ενέργειες να ξεκινούν αμέσως μετά την εξέλιξη της συμφωνίας με τους πιστωτές.

olympiada 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.