Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ. «Αν γίνει #GREXIT, γιατι να μπουμε στο ΕΥΡΩ;» ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ!

netakias

Στην Πολωνία γίνεται κυριολεκτικά πανικός στα δελτια Ειδήσεων. Διακόπτουν διαρκώς το πρόγραμμα τους για να μεταδώσουν ειδήσεις από την Ελλάδα, και όχι φυσικά για να ακούσουν τον συμπάτριώτη τους Τουσκ.

Η Πολωνία ειναι σε προγραμμα λιτότητας για τουλάχιστον μια δεκαετία ωστε να φτάσουν τα κριτήρια εισόδου τους στο ΕΥΡΩ που είναι και το μεγάλο στοίχημα της Μέρκελ.

Λόγω της Κρίσης  στην Ελλάδα, τα πολιτικά κόμματα της αντιπολιτευσης, ζητάνε Δημοψήφισμα για την είσοδο τους ΕΥΡΩ, όπου φυσικά στις δημοσκοπίσεις επικρατεί το ΟΧΙ.

Η Γερμανία σε περίπτωση #GREXI, ταυτόχρονα με την Ελλάδα θα χάσουν και την Πολωνια του Τουσκ! ! !

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.