Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015

Η Γαλλία κάνει πίσω για το Grexit

Υπάρχουν οι βάσεις για μια συμφωνία» με την Ελλάδα, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Γαλλίας στο ραδιοφωνικό δίκτυο RTL, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει «θέμα ταμπού» στην αναδιάρθρωση του χρέους.

Η Γαλλία «είναι πεπεισμένη» ότι δεν μπορούμε «να αναλάβουμε το ρίσκο μιας εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη», είπε ο Μανουέλ Βαλς, «τόσο για οικονομικούς, αναμφίβολα, λόγους… αλλά, κυρίως, για πολιτικούς λόγους».

Το φωνάζαμε τόσο καιρό.Η λύση είναι θέμα πολιτικής βούλησης και όχι μόνο οικονομικών αποφάσεων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.