Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015

Βάζει και επίσημα στο τραπέζι το θέμα του χρέους ο Τουσκ – Ζητά ρεαλισμό από Αθήνα και Βρυξέλλες

Ρεαλιστικές προτάσεις ζήτησε από τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ μέσω twitter, τονίζοντας ότι θα πρέπει να ταιριάξουν με ρεαλιστική πρόταση από τους πιστωτές για..... την βιωσιμότητα του χρέους, ώστε να υπάρχει μια κατάσταση όπου όλοι θα είναι κερδισμένοι.

Τονίζει πάντως πως η βοήθεια προς την Ελλάδα δεν αποτελεί δικαιολογία για την λανθασμένη οικονομική φιλοσοφία που προκαλεί την κρίση.

Σημείωσε παράλληλα πως μια καλή συμφωνία την Κυριακή θα πρέπει να είναι αρκετή για τα εθνικά κοινοβούλια.

olympia.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.