Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015

Ζωή Κωνσταντοπούλου :Είναι αδιαπραγμάτευτη η κοινή στράτευση στην υπηρέτηση των συμφερόντων του λαού

Λίγο μετά τις 2:30 το μεσημέρι της Πέμπτης ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, την επομένη της αποστολής από την Πρόεδρο της Βουλής της επιστολής στην οποία γίνεται λόγο για εκβιασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας από τους δανειστές.
Εξερχόμενη του Μεγάρου Μαξίμου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε
πως είχε μια ειλικρινή και εις βάθος συζήτηση με τον πρωθυπουργό για όλες τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών αλλά και για τις θεσμικές πρωτοβουλίες που επιβάλλονται από πλευράς κοινοβουλιου και θεσμικών εκπροσωπήσεων σε σχέση με τη θωράκιση της δημοκρατίας.
«Με τον Πρωθυπουργό μας συνδέει σχέση ειλικρίνειας, συντροφικότητας και η κοινή διάθεση, δέσμευση, επιθυμία να διαφυλάξουμε την προοπτική του τόπου και τη συνοχή της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε. 
Σημείωσε ακόμα πως «εξέθεσα εκείνα που κατά την άποψή μου αποτελούν απαιτούμενα βήματα και πρωτοβουλίες σε σχέση κυρίως με την άμυνα της χώρας στο ζήτημα του χρέους».
«Είναι αδιαπραγμάτευτη η κοινή στράτευση στην υπηρέτηση των συμφερόντων του λαού και σε τέτοιες στιγμές όπου δοκιμάζονται οι πολιτικές τοποθετήσεις και οι θεσμικές εκπροσωπήσεις έχει σημασία οι εκπρόσωποι των θεσμών με ειλικρίνεια ακόμα και με διαφορετικές προσεγγίσεις να μιλούν με ευθύτητα» ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.