Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

Νέα σκληρή παρέμβαση Λιού κατά της Γερμανίας

Πριν απο μισή ώρα σε ομιλία του προειδοποίησε ευθέως την Γερμανία οτι «τυχόν έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ αποτελεί τεράστιο γεωπολιτικό λάθος»
Επίσης κάλεσε τους ευρωπαίους «να διαγράψουν το Ελληνικό χρέος διότι είναι ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ»!
Αποκάλυψε επίσης ότι η συμφωνία της περασμένης εβδομάδας χάλασε για μισό δις ευρώ και καταλήξαμε στο δημοψήφισμα. «Είναι αδιανόητο να μπαίνουμε σε τέτοιες περιπέτειες για μισό δις ευρώ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.