Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015

"Ελλάδα σε στηρίζουμε" - Το κύμα συμπαράστασης και μουσικά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπάρχει κάτι θετικό σ΄ όλο αυτό που ζούμε; Υπάρχει! 
Είναι αυτό το κύμα συμπαράστασης προς την Ελλάδα που εκφράζεται με διάφορους τρόπους από το εξωτερικό. 
Η Ελλάδα “των τεμπέληδων” όπως πολλοί εταίροι και “σύμμαχοι” θέλησαν να μας παρουσιάσουν
“χάνεται” και στην θέση της έρχεται σε πρώτο πλάνο η Ελλάδα που δοκιμάζεται μέσα σ΄ έναν “ευρωπαϊκό πειραματικό σωλήνα”. Και η Ελλάδα που έχει αξιοπρέπεια όσα μέτρα …κι αν της πάρουν.

Η συμπαράσταση έρχεται και …μουσικά.William Pilgrim & The All Grows Up στηρίζουν Ελλάδα. Το τραγούδι πολύ καλό. Ότι πρέπει για …Παρασκευή με ένα καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο μπροστά μας.


onalert.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.