Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015

Σύντροφε..σταθεροποιήσου..

Π. Λαφαζάνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιλέγει έξοδο από την Ευρωζώνη, Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

Στη διαβεβαίωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιλέγει την έξοδο από την Ευρωζώνη, ούτε την έξοδο από την Ε.Ε. προέβη σε συνέντευξή του στο ρωσικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι ο έως πρόσφατα κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Διαβάστε και χθεσινές δηλώσεις του κ. Λαφαζάνη στην εκδήλωση του ΙΣΚΡΑ.. 

Σε μανιφέστο υπέρ της εξόδου της χώρας από το ευρώ και σε επίδειξη δύναμης του Παναγιώτη Λαφαζάνη εξελίχθηκε η χθεσινή εκδήλωση της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε χρόνων λειτουργίας της ιστοσελίδας iskra.gr.  

«Η χώρα διαθέτει εναλλακτική λύση απέναντι στα μνημόνια, η οποία προϋποθέτει τη ρήξη με το καθεστώς της εθνικής υποτέλειας», είπε ο κ. Λαφαζάνης. «Δεν είναι η ώρα να παρουσιάσω όλο το πρόγραμμα αυτής της εναλλακτικής λύσης», συμπλήρωσε, ωστόσο τόνισε ότι ένα σημαντικό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση είναι η εθνικοποίηση/κοινωνικοποίηση των τραπεζών, ενώ άλλο ένα είναι να κρατικοποιηθούν όλες οι στρατηγικές επιχειρήσεις – τασσόμενος ευθέως κατά των ιδιωτικοποιήσεων. Έκανε λόγο και για μεγάλη διαγραφή του δημόσιου χρέους, προκειμένου «η χώρα να έχει μέλλον». 
Προϋπόθεση για όλα τα παραπάνω είναι η απαλλαγή της χώρας από τα μνημόνια και τη λιτότητα, τόνισε, επίσης, ο κ. Λαφαζάνης. Πρότεινε την θέσπιση εθνικού νομίσματος και υπογράμμισε ότι η έξοδος από το ευρώ δεν συνιστά με κανέναν τρόπο καταστροφή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.