Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015

Ρέντσι κατά Γερμανίας: Η Ευρώπη δεν σώζεται μόνο με λιτότητα...

Σπόντες για την πολιτική που ακολουθεί η Ευρωζώνη και κατά της Γερμανίας, άφησε ο Ιταλός πρωθυπουργός, λέγοντας ότι η Ευρώπη δεν σημαίνει μόνο οικονομική ένωση.
Ο Ματέο Ρέντσι, είπε μεταξύ άλλων ότι «η ήπειρος μας στην φάση αυτή
δεν μπορεί να σωθεί μόνον με την λιτότητα», και πρόσθεσε ότι βρισκόμαστε στην Ευρώπη διότι πρέπει να γίνει και πάλι το σημείο αναφοράς για ιδεώδη, αξίες, ελπίδες.
«Το να δώσουμε και πάλι αξία στην λέξη αξίες είναι υπόθεση πολιτισμού» συμπλήρωσε ο κ. Ρέντσι, καταλήγοντας πως  η Ευρώπη δεν μπορεί να είναι ένα κενό είδωλο οικονομίστικων κανόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.