Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2015

Με σχεδιο χρηματοδότησης – γέφυρας εμφανίστηκε ο Γιουνκέρ!

Με σχέδιο bridge financing εμφανίστηκε ο Γιουνκέρ το οποίο μάλιστα παρουσίασε στον Gianni Pitella (πρόεδρο της Ομάδας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών) ! 

Αυτό δείχνει ότι....οι συζητήσεις προχωρούν και ήδη έχουν μπει σε πρακτικά θέματα για λύση. 

Η χρηματοδότηση – γέφυρα δίνει χρόνο για την συνέχιση των συζητήσεων και η ύπαρξη του σχεδίου αποτελεί την καλύτερη είδηση των τελευταίων ωρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.