Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015

Σήμερα ή αύριο κατατίθεται το νομοσχέδιο για τις άδειες των καναλιών..

Αν όχι μέσα στην Τρίτη τότε την Τετάρτη, θα κατατεθεί το νομοσχέδιο που αφορά την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών και τη χρήση συχνοτήτων, δήλωσε στην ΕΡΤ, ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης. 

Επίσης, ο υπουργός χαρακτήρισε άδικη την αύξηση του ΦΠΑ αλλά αναγκαία για την υλοποίηση της νέας συμφωνίας. «Αυτό που ζούμε με το ΦΠΑ είναι ό, τι πιο άδικο μπορεί να υπάρχει αλλά είναι ένα πακέτο που περιλαμβανόταν στο προηγούμενο μνημόνιο και ήταν απαίτηση των δανειστών να ολοκληρωθεί ώστε να προχωρήσουμε στην υλοποίηση της νέας συμφωνίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.