Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

Αυτός που υμνούσε τον ναζί Χάιντερ, συκοφαντεί την Ελλάδα. Και έλληνες βουλευτές τον χειροκροτούν.

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΦΙΛΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ»

Ο Βέμπερ του ΕΛΚ, ηγήθηκε της ανθελληνικής υστερίας. Είναι ο ίδιος Βέμπερ που υπεράσπισε, αυτός προσωπικά και η συμμορία του, τον Χάιντερ όταν το ευρωκοινοβούλιο απαιτούσε την καταδίκη του.

Σήμερα, θέλει να καταδικάσει την Ελλάδα. Και υπάρχουν ελληνόφωνοι πολιτικοί και ευρωβουλευτές που τον ακολουθούν σαν πρόβατα. Ντροπή απέναντι στην ιστορία. Ντροπή απέναντι στην ίδια την Ευρώπη.

olympiada 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.