Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: Την βοήθεια στην Ελλάδα αποφάσισε η γαλλική κυβερνηση – πύρινος λόγος του πρωθυπουργού Μανουέλ Βαλς!

Με ομιλία – ρεκόρ μιας ολόκληρης ώρας, ο γάλλος πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς. 

Μία πύρινη φιλελληνική ομιλία που κατέληξε στην εισήγηση βοήθειας στην επίλυση της Ελληνικής κρίσης. 

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!
Η Ελλάδα ειναι στην καρδιά της Ευρώπης
Συνορεύει με την Τουρκία και άλλες χώρες με προβλήματα
Εάν πέσει η Ελλάδα, θα πέσει και η Ευρώπη
Δεν μπορούμε να ειμαστε η Ευρώπη της τιμωρίας αλλά της αλληλεγγύης
Η ομιλία του Γάλλου πρωθυπουργού ήταν τόσο θερμή που παρομοιάστηκε από τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες με την επική ομιλια Ντε Βιλπέν κατά της εισβολής στο Ιράκ! Συμπτωματικά ο Ντομινίκ Ντε Βιλπέν παρά την ελεεινή στάση Σαρκοζί, τάχθηκε υπερ της Ελλάδας αποθεώνοντας μάλιστα τον Έλληνα πρωθυπουργό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.