Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2015..ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ..(ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΦΙΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ …

«ΕΠΙΑΣΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΜΠΑΝΑ….
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ…


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΡΑΝΕΑΣ.
ΕΜΕΙΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ DIGEA ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΟ TURKGEA..»
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




exomatiakaivlepo

Σχόλια

  1. τεχνικό έφερες να το πιστοποιήσει;
    αν έχεις πρόβλημα με την κεραία;..το ξέρεις αυτό;
    το τούρκικο που πιάνεις μπορεί να είναι κάποια κοντινή RF εκπομπή από κάποιον που "πιάνει" δορυφορικά κανάλια...μήπως αυτό το ξέρεις; Μπορείς να είσαι σίγουρος γι αυτό;
    Μήπως εσύ ο ίδιος είσαι ειδικός;
    Αν ΟΧΙ ..τότε πως δημοσιεύεις αυτό το βίντεο;
    Και σείς exomatiakaivlepo δε παίζεστε με αυτά που αναπαράγετε.
    Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aγαπητέ..βασική αρχή οι κεραίες λήψης τηλεοπτικού σήματος, απλά λαμβάνουν δεν εκπέμπουν..
      Η λήψη δορυφορικού ή οιουδήποτε σήματος είναι παθητική ενέργεια, δεν είναι εκπομπή για να παράγει RF σήμα..και να επηρεάσει κάποιον διπλανό δέκτη ..

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ φίλε exomatiakaivlepo,
      προφανώς δεν είσαι κάποιος ειδικός, γι αυτό άκου και κάποιον που είναι.
      Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γίνει αυτό το οποίο αγνοείς .
      Δε σε κατηγορώ γιαυτό γιατί δεν είσαι κάποιος τεχνικός αλλά κάποιος με περιορισμένες γνώσεις όπως π.χ ένας φίλος μου ο οποίος χρησιμοποιώντας την RF έξοδο του modulator από τον δορυφορικό του δέκτη, οδήγησε ανάστροφα έναν κεντρικό ενισχυτή πολυκατοικίας και με την βοήθεια μίας απλής κεραίας TV εξέπεμψε αναλογικό τηλεοπτικό σήμα σε απόσταση 300 μ.
      Υπάρχουν και άλλοι τρόποι που δεν είναι για εδώ όμως.
      Παρατήρησε επίσης ότι το τουρκικό κανάλι που "πιάνει" ο τύπος είναι αναλογικό,το οποίο σημαίνει ότι ενδεχομένως δεν έχει κάνει ψηφιακή αναζήτηση καναλιών αλλά έχει περιοριστεί μόνο στην αναλογική αναζήτηση ή.. η τηλεόρασή του δεν έχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη.
      Αυτά όμως δε μας τα λέει.
      Οπότε ή άσχετος είναι ή πολύ πολύ σχετικός...εσύ τι πιστεύεις;
      Βάλε τον ίδιο να μας το πει.
      Φιλικά nanis

      Διαγραφή
    3. Το τι ξέρω και τι δεν ξέρω είναι άλλη ιστορία..και όχι του παρόντος..Εδώ μιλάμε για ένα χωριό στην Κρανέα τα σενάρια περι πολυκατοικιών και κεντρικής κεραίας δεν έχουν καμιά βάση.. Για την ενημέρωση σου το σήμα δεν υπάρχει σήμερα..
      Καλό απόγευμα

      Διαγραφή
    4. Διάβασε και αυτό..
      http://olympia.gr/2015/07/30/%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%81%CF%87%CF%89/

      Διαγραφή
  2. ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΡΟΛΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ HD ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΨΗΦΙ(ΑΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΗΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.