Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015

Ηνωμένες Πολιτείες Κύπρου. Συνεχίζει την επιχείρηση Αττίλα 2 ο Ανανστασιάδης..

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Σαμπάχ ο «Πατριώτης» Νίκος Αναστασιάδης δήλωσε ότι «Το όνομα που επιθυμώ από καρδιάς είναι Ηνωμένες Πολιτείες Κύπρου».

Επίσης τόνισε ότι έχουν το ίδιο όραμα με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί όσον αφορά το Κυπριακό.

«Οι απόψεις μας για την επίλυση του Κυπριακού είναι σχεδόν οι ίδιες και το όραμά μας για την επίλυση του Κυπριακού είναι σχεδόν το ίδιο», είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

 Για το τουρκικό Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ), ο «πατριώτης» Ανα(νσ)τασιάδης  είπε ότι είναι διαφορετικό σε σχέση με τα άλλα τουρκικά πολιτικά κόμματα στο θέμα του Κυπριακού, λέγοντας ότι ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν έχει εκφράσει την ανάγκη για επίλυση του Κυπριακού.

 «Θέλω να πω ότι ο Ερντογάν είναι ένας ιστορικός ηγέτης για την Τουρκία»

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.