Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015

Στα άδυτα της 110 ΠΜ...

Δύο ώρες τηλεοπτικό αφιέρωμα στην πολεμική αεροπορία από το polemikiaeroporiahaf και το ZEYS TV. Την Τετάρτη 8 Ιουνίου ο δημοσιογράφος Χρήστος Βασιλειάδης και η παρουσιάστρια του ZEYS TV Βιβή Κάραλη είχαν την  ευκαιρία να βρεθούν στα άδυτα της 110 ΠΜ εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της ΠΑ.

 Το τηλεοπτικό συνεργείο επισκέφθηκε την βάση της 110 ΠΜ στις 07:00 π.μ. Εκεί μας υποδέχθηκε η ασφάλεια της μονάδος όπου μας οδήγησε στο διοικητήριο για τον πρωινό καφέ μας παρέα με τον Διοικητή της Μονάδος Σμήναρχο (Ι) κ΄ Τσιρογιαννίδη Δημήτριο, 3000 ώρες γράφει το logbook του κ΄ Τσιρογιαννίδη με το θρυλικό Mirage F-1CG και στην συνέχεια της καριέρας του με F-16 block 30 της 346 Μ. Στην συνέχεια ακολούθησε συνέντευξη με θέμα τα καθήκοντα ενός Διοικητή μονάδος και το έργο που επιτελεί η πολεμική αεροπορία.
 Επόμενος σταθμός 337 Μ. Στα φαντάσματα του Αιγαίου εκεί μας υποδέχθηκε ο Μοίραρχος της Μοίρας  Αντισμήναρχος (Ι) κ΄ Παπαδάκης Μιλτιάδης, η συγκεκριμένη Μοίρα σε κάνει να πιστεύεις ότι πραγματικά είναι σαν να μπαίνεις στο σπίτι σου, το ευχάριστο κλίμα σε κάνει να νιώθεις άνετα ότι καλύτερο για ένα δημοσιογράφο.  Δίχως να χάσουμε χρόνο ξεκίνησε η συνέντευξη του κ΄ Παπαδάκη. Αμέσως μετά είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον ΑΕ της Μοίρας και τον Αρχιμηχανικό της 337 M. 348 Μ.Τ.Α μία από της πιο ιστορικές μοίρες στην πολεμική αεροπορία όπου εκεί φωλιάζουν  από τα τελευταία παγκοσμίως RF-4E Phantom II τα πολλά λόγια γι αυτή την μοίρα περιττεύουν ο Μοίραρχος ο ΑΕ και ο αρχιμηχανικός της 348 ΜΤΑ μας έδωσαν το στίγμα της μαχητικότητας και της χρησιμότητας που υπηρετεί αυτή τι στιγμή η συγκεκριμένη Μοίρα.

 
Το καλύτερο απ όλα είναι να δούμε δύο ολόκληρες ώρες εντυπωσιακού υλικού που θα μεταδοθεί επί της οθόνης στο ZEYS TV σήμερα Κυριακή 19 Ιουλίου σε επανάληψη και ώρα 15:00 μ.μ... 

polemikiaeroporiahaf.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.