Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015

Πέφτουν οι μάσκες..Σουλτς:Έχουμε πολλές πιθανότητες ο ελληνικός λαός να ψηφίσει “ναι“..

Αισιόδοξος ότι το ελληνικό ζήτημα θα έχει αίσιο τέλος παρά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων στο Eurogroup είναι ο πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς. Σε συνέντευξή του στο πρώτο πρόγραμμα της γερμανικής τηλεόρασης ARD δήλωσε ότι
οι πρωθυπουργοί και αρχηγοί κρατών της ευρωζώνης θα στείλουν την ερχόμενη εβδομάδα ένα ισχυρό μήνυμα στην Αθήνα.
Ο Μάρτιν Σουλτς αναμένει οι εταίροι να επιδείξουν συμβιβαστική διάθεση έναντι της Αθήνας στις συντάξεις και την φορολογία. «Έχουμε πολλές πιθανότητες ο ελληνικός λαός να ψηφίσει “ναι“ την ερχόμενη Κυριακή». Η πόρτα είναι τώρα ανοιχτή και θα παραμείνει και τότε ανοιχτή, τόνισε ο Μάρτιν Σουλτς, δηλώνοντας ότι δεν είναι σίγουρος αν η πλειοψηφία των Ελλήνων σκέπτεται όπως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.