Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

Σπέρνουν τον πανικό τα κοράκια του ΔΝΤ: Έχουμε μεγάλες διαφορές με την Ελλάδα..

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανακοίνωσε σήμερα ότι εξακολουθούν να υπάρχουν «μεγάλες διαφορές» ανάμεσα στην Ελλάδα και τους διεθνείς πιστωτές της και μια συμφωνία είναι «ακόμη μακριά», αλλά υπογράμμισε ότι το Ταμείο παραμένει «πλήρως δεσμευμένο» στην Ελλάδα.
«Υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ μας στα περισσότερα ζητήματα-κλειδιά», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις σε δημοσιογράφους. «Δεν έχει υπάρξει πρόοδος όσον αφορά τη γεφύρωση των διαφορών αυτών πρόσφατα, και επομένως είμαστε ακόμη αρκετά μακριά από μια συμφωνία», συνέχισε ο Ράις.

Πρόσθεσε ωστόσο ότι η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται στη διαδικασία προετοιμασίας νέων προτάσεων, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η μπάλα βρίσκεται κατά κύριο λόγο στην περιοχή της Ελλάδας».

Ο Ράις γνωστοποίησε επίσης ότι το τεχνικό κλιμάκιο του ΔΝΤ επέστρεψε από τις Βρυξέλλες, όπου είχε συνομιλίες με Έλληνες αξιωματούχους.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.