Σάββατο, 2 Μαΐου 2015

Για την επιτροπή του πώς μπήκαμε στο μνημόνιο...

Για την επιτροπή του πώς μπήκαμε στο μνημόνιο.
Ακούστε τον αείμνηστο Έλληνα Καθηγητή της Αμερικής Νίκο Σταύρου να περιγράφει, τον Νοε. του 2011, τα απίστευτα που συνέβησαν στην Ελλάδα και το γιατί ο «πατριώτης» Τζέφρευ έκανε ότι έκανε.
Ποιος τον άκουγε τότε τον αείμνηστο Έλληνα Καθηγητή.


Στην Ελλάδα δεν αποφασίζουν για σοβαρά άξιοι Έλληνες οικονομολόγοι (μήπως και τώρα πάει να γίνει το ίδιο) αλλά ερωτούν με δημοσκοπήσεις τον άσχετο κόσμο που καθημερινά υφίσταται πλύση εγκεφάλου, πχ αν θέλει το ευρώ ή τη δραχμή.
Που να ξέρει άθλιοι ερωτώντες ο απλός κόσμος για ένα τόσο σοβαρό θέμα με πλείστες παραμέτρους. Πού είναι το πόρισμα  των πλέον άξιων Ελλήνων οικονομολόγων και όχι των εντολών του  Μπαρόζο των Καννών σε Σαμαροβενιζέλους;;
Ως γνωστόν  παλαιότερα γινόταν έκδοση με μέτρο από τη χώρα μας «παραγωγικού» χαρτονομίσματος (δραχμών) που κάλυπτε την αξία  του με τα εκτελούμενα έργα.
Στο διαβολικό όμως όργανο χρεωκοπίας το ευρώ, η ΕΚΤ  δανείζει κράτος και ιδιώτες με ευρώ για δημόσια και ιδιωτικά έργα, τους υπερχρεώνει και στο τέλος δημεύει «τζάμπα» όλα τα έργα ενώ το χρέος παραμένει σε κράτη και ιδιώτες. 
Ωραία πράγματι «μηχανή» που την αναλύει εξαιρετικά ο αείμνηστος ‘Έλληνας Καθηγητής της Αμερικής Νίκος Σταύρου.   Ακούστε τον.
Λοιπόν κύριε Πρωθυπουργέ Τσίπρα.
Ευρώ με τις κραυγές του Αδώνιδος ή δραχμή.
ΟΧΙ όμως με δημοσκόπηση.
Καλέστε τους καλύτερους σε όλον τον κόσμο αλλά και εδώ...Έλληνες Καθηγητές Οικονομολόγους και συμβουλευτείτε τους.

Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.