O πρωθυπουργός έστειλε το μήνυμα..“Δεν ανήκουμε στη Δύση, ανήκουμε όπου είναι το συμφέρον της Πατρίδος”

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου*
Επί ημέρες και εν όψει του ταξιδιού του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Ρωσία, αλυχτούν τα βρωμερά σκυλιά της Ευρώπης, κατ΄ ευφημισμό “εταίροι” μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Επί ημέρες ουρλιάζουν οι αιμοσταγείς λύκοι θεωρώντας πως θα συνεχίσουν τα πρόβατα της Ελλάδος να βελάζουν από φόβο. Μέχρι και παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας...
τόλμησαν να κάνουν τα ξεδιάντροπα θρασίμια διά του στόματος ενός γελοίου ανθρώπου, απόγονου των βάρβαρων γερμανικών φυλών. Του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος χαρακτήρισε την συμπόρευση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ως λάθος και υπέδειξε στον Τσίπρα να αναζητήσει άλλο κυβερνητικό εταίρο. Προφανώς, κάποιον που θα εξυπηρετούσε απόλυτα τα συμφέροντα – λέγε με “Ποτάμι” ή ΠΑΣΟΚ - αυτής της πολιτικής αλητείας, που θέλει να λέγεται Ε.Ε.
Μιας Ε.Ε. που είναι υποθηκευμένη στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα των Εβραιοσιωνιστών και εκφράζει υλοποιώντας στο ακέραιο την πολιτική της Νέας Τάξεως Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποιήσεως. Που όλα τα μέλη-κράτη της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, είναι όμηροι αυτής της Τραπεζικής Κατοχής και οι κυβερνήσεις τους είναι απόλυτα ελεγχόμενες από αυτή την ομερτά που θέλει να επιβάλλει την Παγκόσμια Κυβέρνηση.
Είναι αυτοί που εκτελώντας συντεταγμένο σχέδιο όλα τα χρόνια της Μεταπολιτευτικής Ελλάδας, μας τροφοδοτούσαν με δανεικά και αγύριστα που είχε ως αποτέλεσμα σήμερα να μας ελέγχουν απόλυτα οικονομικά. Είναι αυτοί που μας οδήγησαν αφ΄ ενός μεν στις δαγκάνες του Δ.Ν.Τ και ακολούθως διά μέσω πρόθυμων και υποταγμένων εγχώριων Εθνοπροδοτών, άλωσαν τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας, με την ταυτόχρονη παραίτησή μας από κάθε δικαίωμα προστασίας μας. Τούτο έγινε με την υπαγωγή μας στο Αγγλικό Δίκαιο (Δίκαιο των δανειστών).
Πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 φοβούμενοι την ανατροπή των δουλικών τους στην Ελλάδα, επένδυσαν στο φόβο των Ελλήνων. Στηρίχθηκαν στην τρομοκράτηση για το καταστροφικό αύριο που θα ερχόταν. Στον ωμό εκβιασμό πως οι αγορές θα καταστρέψουν την Ελλάδα εάν δεν εκλεγούν οι εκλεκτοί τους. Πως δεν θα υπάρχουν χρήματα στα ΑΤΜ.
Όμως, δεν υπολόγισαν το ξύπνημα του γίγαντα. Του ελληνικού λαού που έχει παράδοση αντρειοσύνης. Δεν υπολόγισαν πως είναι απόγονοι των πολιορκημένων αγωνιστών της ηρωικής εξόδου του Μεσολογγίου. Που συγκαταλέγεται στα σπουδαιότερα γεγονότα της παγκόσμιας στρατιωτικής ιστορίας!!
Αυτός ο ελληνικός λαός όπλισε με περίσσιο θάρρος τον Αλέξη Τσίπρα για να πραγματοποιήσει το ταξίδι – ιστορικό διπλωματικό άνοιγμα – στη Ρωσία. Και αισθάνθηκε υπερήφανος μετά από δεκαετίες, ακούγοντας τον Ελληνα Πρωθυπουργό να βροντοφωνάζει στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε της τρίωρης συνάντησης με τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν, στέλνοντας μηνύματα προς όλους:
  • Στο καράβι της Ευρώπης είμαστε όλοι συνεπιβάτες. Δεν δίνουμε σε κανένα το δικαίωμα να μας θεωρεί λαθρεπιβάτες, πόσο μάλλον να μας πετάξει στη θάλασσα. Αν αρχίσει να πετά ο ένας τον άλλο, το καράβι θα πέσει στα βράχια.
  • Η Ελλάδα δεν είναι επαίτης να γυρνάει στις χώρες ζητώντας την επίλυση του οικονομικού της προβλήματος. Σε ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα θα βρεθεί ευρωπαϊκή λύση.
  • Η Ελλάδα είναι κυρίαρχο κράτος με αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα να ασκεί πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, ενεργειακή πολιτική καθώς και να αξιοποιεί τον γεωπολιτικό της ρόλο στην ευρύτερη γειτονιά μας.
  • Σταματήστε να σχολιάζετε τις κινήσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τη λογική ότι η Ελλάδα είναι αποικία χρέους, μια λογική που έχει μείνει από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.
Ταυτόχρονα, από αυτήν τη συνάντηση η Ελλάδα βγαίνει πολλαπλώς κερδισμένη. Οι δυο ηγέτες συμφώνησαν στην αύξηση των ελληνικών εξαγωγών στη Ρωσία προς αντικατάσταση της ζημιάς που υπέστη η Ελλάδα από το εμπάργκο της ΕΕ προς τη Ρωσία. Στην προσέλκυση ρωσικών επενδύσεων, στην περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού και στην ενίσχυση της ενεργειακής συνεργασίας. Με στόχο, όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ενός ελληνικού αγωγού φυσικού αερίου που θα καλύπτει τις ανάγκες της χώρας μας. Που θα εξασφαλίζει τα 2/3 της ποσότητας του φυσικού αερίου που έχει ανάγκη η Ελλάδα.
Ωστόσο, στο σημείο αυτό ας θυμηθούμε την δουλική - υποτακτική στους δανειστές μας κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου όταν ακύρωσε κατ΄ εντολή τους τις δυο διακρατικές ενεργειακές συμφωνίες, που είχε συνάψει η κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή με τον Πούτιν το 2007. Δηλαδή, της κατασκευής του διαβαλκανικού αγωγού μεταφοράς αργού πετρελαίου από το Βουλγαρικό λιμάνι του Μπουργκάς στην Αλεξανδρούπολη και την κατασκευή και εκμετάλλευση του αγωγού φυσικού αερίου South Stream. Αυτές οι συμφωνίες ήταν ένα τεράστιο βήμα οικονομικής ανάπτυξης για την Ελλάδα, από τη στιγμή που αποτελούσαν τότε τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα της Νότιας και Κεντρικής Ευρώπης και τορπιλίστηκαν από τους Δυτικούς «συμμάχους μας».
Το σίγουρο είναι πως, ο Αλέξης Τσίπρας έχει μπει ήδη βαθιά στα ρουθούνια της ευρωπαϊκής συμμορίας της Μέρκελ. Η τρομοκρατία κατά της Ελλάδος θα γιγαντωθεί. Τα χρήματα θα δίνονται με το σταγονόμετρο. Όμως, κάθε μέρα οι αντιστάσεις τους μειώνονται, γιατί “βράζουν” και άλλες χώρες που στενάζουν από τη μπότα τους. Αλλά κυρίως, οι λαοί αυτών των χωρών που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση με αυτή των Ελλήνων. Η έκρηξη δεν θα αργήσει. Όπλο δικό μας, πλεονέκτημα δικό μας, ο διακαής πόθος της Ρωσίας για τον έλεγχο της Ανατολικής Μεσογείου!! Θα το εκμεταλλευτούμε; Σήμερα, που η πατρίδα μας είναι εγκλωβισμένη στο θανάσιμο σφιχταγκάλιασμα της τρόικα, θα βρει τη δύναμη ο λαός μας να αντέξει; 
Ο Πρωθυπουργός έστειλε το μήνυμα: Δεν ανήκουμε στη Δύση, ανήκουμε όπου είναι το συμφέρον της Πατρίδος.

* Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”



Σχόλια

  1. Δέν ανήκουμε στήν Δύση.Ανήκουμε οπου είναι τό συμφέρον τής πατρίδας μας. Σωστά τά λέει ο Πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.