Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

Media day - ΗΝΙΟΧΟΣ 2015 (Φωτογραφίες ΣΦΠΑ ΙΚΑΡΟΣ)

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η διακλαδική άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων «Ηνίοχος 2015» και από το πρωί στον χώρο της 117 Πτέρυγας Μάχης Ανδραβίδας βρέθηκε και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος.Ο κ. Καμμένος  μετείχε σε σύσκεψη στην οποία θα αποτιμηθούν τα συμπεράσματα από την πορεία της άσκησης, ενώ θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει και μέρος της.Στην άσκηση παραβρέθηκε ο σύλλογος ΣΦΠΑ ΙΚΑΡΟΣ, μας προσφέρει μια πρώτη γεύση από τις διαδικασίες των αεροσκαφών, επίσης εκεί βρέθηκε και ο συντάκτης του polemikiaeroporiahaf Γιώργος Ευσταθίου όπου έχει συλλέξει πλούσιο ρεπορτάζ και θα παρουσιαστεί στις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι η άσκηση «Ηνίοχος» ξεκίνησε στις 20 Απριλίου και φέτος ήταν αναβαθμισμένη, διακλαδική και συμμετείχαν αεροπορικές δυνάμεις από το Ισραήλ και ειδικές δυνάμεις στην κατάδειξη στόχων από τις ΗΠΑ.
Από τη μεριά των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στην άσκηση συμμετείχαν όλες οι Πολεμικές Μοίρες με 150 μαχητικά να βρίσκονται στον αέρα, όπως επίσης μεταφορικά αεροσκάφη και ελικόπτερα σε μια πρωτόγνωρη κινητοποίηση της ΠΑ για τα ελληνικά δεδομένα!

www.sfpa-ikaros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.