Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

La Stampa: Βερολίνο & Φραγκφούρτη επεξεργάζονταν αλλαγή κυβέρνησης στην Ελλάδα..

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Stampa

Σχέδιο «Β» για την Ελλάδα επεξεργάζονταν Βερολίνο και Φραγκφούρτη , σύμφωνα με την ιταλική La Stampa, με το έκτακτο σχέδιο... να απαιτούσε ακόμα και αλλαγή στην κυβέρνηση ή ακόμα και μια νέα κυβέρνηση τεχνοκρατών στη εξουσία.


Μια από τις υποθέσεις που εξετάζει η γερμανική κυβέρνηση και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) είναι το ενδεχόμενο μιας χρεοκοπίας χωρίς ωστόσο την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, με την εισαγωγή ενός είδους μίνι-ελέγχων στο εσωτερικό χρήση, σε συνδυασμό με ένα ήπιο πρόγραμμα αντιμετώπισης της «ανθρωπιστικής κρίσης» και ένα πρόγραμμα έκτακτης ανάγκης της Ε.Ε. για την αποφυγή κατάρρευσης των ελληνικών τραπεζών, παρέχοντας ταυτόχρονα κάποια υποτυπώδη βοήθεια στον πληθυσμό.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.