Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

Πούτιν : γιατί η επίσκεψη ενός ευρωπαίου ηγέτη στην Μόσχα είναι κάτι λογικό και του Τσίπρα όχι;; (βίντεο)


Η Ελλάδα είναι μια κυρίαρχη χώρα και το δικαίωμά της να ασκεί πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική είναι αδιαπραγμάτευτο τόνισε ο πρωθυπουργός Α Τσίπρας στην κοινή συνέντευξη τύπου με τον Ρώσο Πρόεδρο Β Πούτιν στην Μόσχα.
Ο κ Τσίπρας απάντησε έτσι σε ολους οσους εξέφραζαν αντιρρήσεις για την επίσκεψη στην Ρωσική πρωτεύουσα, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά «Πρέπει να σταματήσουν κάποιοι να σχολιάζουν τις φυσιολογικές κινησεις που κάνει η νέα ελληνική»
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η επίσκεψη ενός ευρωπαίου ηγέτη είναι κάτι λογικό ενώ του Έλληνα πρωθυπουργού θεωρείται παράδοξο, είπε από την πλευρά του ο Ρώσος πρόεδρος προσθέτοντας ..
Δηλαδή έχουν δέσμευθεί χειροπόδαρα περιόρισαν την κυριαρχία και δεν έχουν ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική..;; πιστεύω δεν είναι έτσι και όλες οι ενέργειες της Ελλάδας λένε το αντίθετο...


exomatiakaivlepo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.