Πέμπτη, 9 Απριλίου 2015

Που κρύφτηκαν όλα τα παπαγαλάκια-ψευτοπροφήτες χρεοκοπίας;;

ΑΘΛΙΑ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Αλήθεια που θα κρυφτούν τώρα όλοι αυτοί; Όλοι που διέδιδαν τις δόλιες.. αθλιότητες για να γεμίζουν οι γερμανικές τράπεζες με το χρήμα των πανικόβλητων ραγιάδων; Νομίζετε όμως ότι έχουν τσίπα; Την δουλίτσα τους την έκαναν. Η ημερομηνία πέρασε, αλλά οι γερμανικές τράπεζες και επενδυτικά προϊόντα γέμισαν από το χρήμα των ραγιάδων.

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.