Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015

Άσ' τον τρελό στην τρέλα του..Σαμαράς: Στηρίζω κυβερνητικό συναπισμό να μείνουμε στο €

Δηλώσεις στο Bloomberg έκανε ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι είναι διατεθειμένος να παρέχει στήριξη σε ένα ενδεχόμενο κυβερνητικό συνασπισμό σε περίπτωση που υπάρξει κίνδυνος να τεθεί η χώρα εκτός ευρώ.

«Εάν το σχέδιο είναι να κρατηθεί η Ελλάδα στην Ευρωζώνη, τότε θα παρέχουμε στήριξη. Η έξοδος από την Ευρωζώνη θα σήμανε την καταστροφή», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Σχολιάζοντας την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, ο κ. Σαμαράς είπε ότι «η κατάσταση είναι ασφυκτική λόγω της αβεβαιότητας», ενώ παρότρυνε τον Αλέξη Τσίπρα να «σταματήσει τους θεατρινισμούς γιατί ο λογαριασμός ανεβαίνει. Βλέπω πολλά λόγια, πολλή θεωρία, πολλά ψέματα και καθόλου πράξεις. Όλα αυτά δημιουργούν ένα ερωτηματικό».
Επίσης τόνισε ότι η κυβέρνηση πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της, που συμφώνησε τον Φεβρουάριο κατά την επέκταση του μνημονίου, όπως υποστήριξε.
Τέλος, υπογράμμισε ότι ο Πρωθυπουργός υπονομεύει την αξιοπιστία της χώρας κάνοντας ανοίγματα προς τη Ρωσία. 


exomatiakaivlepo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.