Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015

ΔΕΗ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Νέα λιστα με εκατομμύρια πληρωμών σε ΜΜΕ! Πλήρωναν μέχρι και άρθρα!

ΘΑ ΤΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ;
Θα μιλήσουν πάλι για πολυδάπανο δημόσιο;
ο «διαφημιστικές» δαπάνες 3.555.620,53 ευρώ μέσω της δεύτερης διαφημιστικής εταιρείας ΕΛΜΑ ΕΠΕ! Έρχονται να προστεθούν στην λιστα που αποκαλύψαμε χθες και έφτανε το ιλιγγιώδες ποσό των 5 εκατομμυρίων. 8,5 εκ. Ευρώ σύνολο δηλαδή, την εποχή που λεφτά δεν υπήρχαν.
Οι δαπάνες όμως αυτές αφορούν ακόμα και πληρωμένα άρθρα. Γι’ αυτο η διοίκηση και η πράσινη απάτη του Παπανδρέου ήταν στο απυρόβλητο.
Υπάρχουν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και άλλες λίστες με δαπάνες που πληρώνονται απ’ ευθείας σε ΜΜΕ από την αρμόδια διεύθυνση ΔΕΣΕ ΔΕΗ, που παίζει τη μπάλα με τον εκάστοτε διευθύνοντα σύμβουλο… Οι άλλες «ΑΠ’ ευθείας» δαπάνες προκύπτουν και από τα ευρήματα της παρούσας λίστας όπου υπάρχουν εγγραφές για ανύπαρκτες εφημεριδες με την ´ενδειξη «πληρώνονται απ’ ευθείας».
Απ’ ευθείας από το αίμα του Ελληνικού λαού

Σε λίγο ολόκληρη και η δεύτερη λίστα. Την πρώτη μπορείτε να την διαβάσετε εδώ.

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.