Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

Αυτές είναι οι πραγματικές επενδύσεις, αυτή είναι η υπερήφανη εθνική πολιτική

Η μειοδοτική συμμορία του μνημονίου, πήρε δάνεια με εγγύηση το αίμα των Ελλήνων. Σε ερώτηση εάν συζητήθηκε η παροχή οποιασδήποτε οικονομικής βοήθειας από τη Ρωσία,
ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποκάλυψε πως η Ελλάδα δεν ζήτησε καμία βοήθεια από τη Ρωσία. Για τις επενδύσεις ο κ. Πούτιν δήλωσε πως μπορεί να προκύψουν κάποια σχέδια που θα μπορούσε να δανειοδοτήσει η Ρωσία. Συγκεκριμένα, εάν η Ελλάδα θέλει να επενδύσει σε κάποια έργα που θα αποφέρουν κέρδη, τότε μπορεί να δανειοδοτήσει η Ρωσία αυτά τα έργα, εννοώντας πως τα δάνεια θα αποπληρώνονται απο τα κέρδη. Ξεκαθάρισε επίσης πως η Ρωσία είναι έτοιμη να συμμετέχει σε διαγωνισμούς για τις αποκρατικοποιήσεις. 
olympiada 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.