Κυριακή, 5 Απριλίου 2015

Θέλει να «τα πει όλα»...για μίζες και εξοπλιστικά η Σταμάτη.

Την πρόθεση της να «τα πει όλα» για τις μίζες και τα εξοπλιστικά έκανε γνωστή η Βίκυ Σταμάτη στο δικηγόρο της, Φραγκίσκο Ραγκούση. 
Ο κ. Ραγκούσης επισκέφτηκε την κ. Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο, λίγο μετά την επιστροφή της εκεί. Εξερχόμενος, ο δικηγόρος είπε στα συνεργεία των τηλεοπτικών καναλιών.....
πως η πελάτης του, του είπε πως θέλει να μιλήσει με τον εισαγγελέα.
«Θέλω να μιλήσω και έχω ζητήσει από τον συνήγορό μου να επικοινωνήσει με τον εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη να δώσω συμπληρωματική κατάθεση. Τον εμπιστεύομαι» ήταν το μήνυμα της κ. Σταμάτη που μετέφερε ο δικηγόρος της. Ο κ. Ραγκούσης πρόσθεσε ότι η κ. Σταμάτη «θα επισκεφθεί αύριο τον εισαγγελέα να τον ενημερώσει...».
Η κ. Σταμάτη φαίνεται να είπε ότι «γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα σε σχέση με τις μίζες των εξοπλιστικών και θα τα πει όλα». Η υπόθεση των εξοπλιστικών πάντως βρίσκεται σε δίκη σε δεύτερο βαθμό και στις 29 Απριλίου θα εξετασθούν πρώην μέλη του ΚΥΣΕΑ, μεταξύ των οποίων ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και οι Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιάννος Παπαντωνίου, Βάσω Παπανδρέου, και άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.