Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015

Οι ανεκδιήγητοι Παπανδρέου – Βενιζέλος ζητούν εξεταστική για την… εξεταστική που είχαν κάνει ως κυβέρνηση!

Κάθε φορά οι κύριοι Παπανδρέου και Βενιζέλος ξεπερνούν ακόμα και τον άθλιο εαυτό τους. Τελευταίο κρούσμα, η απαίτηση τους να γίνει εξεταστική για το μνημόνιο και πριν το 2010, λόγω ελλείμματος!

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΖΩΑ;

Μα αυτοί ως κυβέρνηση δεν είχαν κάνει εξεταστική για το «πως φτάσαμε στο μνημόνιο» προκειμένου να ενοχοποιήσουν τον Καραμανλή και βέβαια έκαναν μια τρύπα στο νερό;


Δηλαδή τώρα τι μας λένε; Ότι δεν τους ικανοποίησε η δική τους εξεταστική;

 Ή απλώς μας θεωρούν τελείως ΖΩΑ ώστε να έχουμε ξεχάσει την δική τους, ολόδικη τους εξεταστική την οποία παριστάνουν ότι δεν θυμούνται;

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.