Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015

Περί Τζήμερου...κύριε Μάνο μαζέψτε τον..

Ο Τζήμερος για την Κωνσταντοπούλου: Τέτοια ομορφιά να χαραμίζεται έτσι
Κατά τον Ευριπίδη (όχι εμένα, η διευκρίνηση για «έξυπνο» τον Τζήμερο).«Όστις άδικος ών (όποιος, ενώ είναι άδικος) σοφός λέγειν πέφυκε (έχει την ικανότητα να λέγει σοφά λόγια) πλείστην ζημίαν οφλισκάνει (αξίζει τη μεγαλύτερη τιμωρία) ·
γλώσση γαρ αυχών τάδικ' εύ περιστελείν (γιατί με τα όμορφα λόγια έχοντας την πεποίθηση ότι το άδικο εύκολα θα σκεπάσει) τολμά πανουργείν (τολμά να κάνει πανούργες πράξεις). 
Το ρητό αυτό,  όχι προφανώς για τον Τζήμερο. Για κάποιον και κάποιους άλλους. Για τον Τζήμερο ισχύει, σύμφωνα με το ανωτέρω λεχθέν του και όσα άλλα  λέει,  το του Σωκράτη (αρχαίος σοφός κ. Τζήμερε),
«Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστηση (τα μεν άδεια ασκιά ο αέρας τα φουσκώνει), τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα (τους δε ανόητους ανθρώπους η αλαζονεία)»
Ο Τζήμερος διεκδικεί το βραβείο Γκίνες της ανωτέρω όζουσας έκφρασης της  προσωπικότητας του, εκτός του ότι διεκδικεί το βραβείο Γκίνες μαζί με τον Κυριάκο για την «εξυπνάδα» του που δεν κρύβεται πια.
Το ωραίο είναι, ότι ο χαρακτηριζόμενος από την  ανωτέρω έκφραση του και από την όψη του που βοά και αυτή, νομίζει ότι είναι ξύπνιος.
Και μολύνει το Ελληνικό περιβάλλον με τις ανωτέρω βλακώδεις εκφράσεις του.
Κύριε Μάνο μαζέψτε τον.
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.