Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

Σαμαράς : "Χτύπα την κρίση"...Έφοδος Πούτιν - Σαμαρά στην ύφεση ! (30/01/2012)

Όταν ο Σαμαράς πάνω σε αρκούδα, ντυμένος με τη στολή του κόκκινου στρατού έκραζε...

"Χτύπα την κρίση"..

Έφοδος Πούτιν - Σαμαρά στην ύφεση !
'Ολα αυτά βέβαια προ εκλογών ...στις 30/01/2012..
"Το τυφέκιο του Πούτιν είναι αναμφίβολα Καλάσνικοφ. Ο Σαμαράς μοιάζει να κρατάει ένα υποπολυβόλο, για όποιον ξεθαρρευτεί και νομίζει ότι «τον έχει» στις μάχες εκ του συστάδην...Τι περίστροφα και αηδίες. Αν τοποθετήσει σε μία συνάντηση με την τρόικα, το διακριτικό Τόμσον απέναντι από τον Τόμσεν, κάτι καλό μπορεί να συμβεί…Τα όπλα είναι για τους ξένους γιατί όλοι πλέον οι Έλληνες πολιτικοί είναι αντιμνημονιακοί. "
Αυτά και άλλα πολλά έγραφε η ναυαρχίδα ενημέρωσης του Σαμαρά τότε.. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.