Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015

Με το καλημέρα ο Τσίπρας «έσκασε» στην Μέρκελ θέμα Siemens και Γερμανικών Αποζημιώσεων..

Τσίπρας: Θέμα Siemens και επανορθώσεων

Ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε θέμα δικαστικής συνδρομής από τη Γερμανία για την υπόθεση Siemens, αλλά και θέμα γερμανικών επανορθώσεων, ενώ η Άνγκελα Μέρκελ απάντησε ότι για το Βερολίνο το θέμα έχει κλείσει, και επέμεινε στην ανάγκη σαφών μεταρρυθμίσεων παραπέμποντας στους θεσμούς για την αποτίμηση. «Γνωρίζουμε πόσο υπέφεραν οι Έλληνες από το ναζιστικό καθεστώς… Δεν το αγνοούμε σαν θέμα θα το συζητήσουμε με την Ελλάδα και θα έχουμε σχετικές συζητήσεις» πρόσθεσε η κ. Μέρκελ.
Ειδικότερα, η καγκελάριος δήλωσε ότι για τη Γερμανία το θέμα έχει κλείσει, προσθέτοντας πάντως ότι «γνωρίζουμε πόσο υπέφεραν οι Έλληνες από το ναζιστικό καθεστώς… Δεν το αγνοούμε σαν θέμα θα το συζητήσουμε με την Ελλάδα και θα έχουμε σχετικές συζητήσεις» πρόσθεσε η κ. Μέρκελ.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.