ENDE και NEIN ..Ποτέ πια Σαμαροβενιζέλοι «πατριώτες»

Μετά τα σημερινά  νέα από το συμβούλιο κορυφής, οι ηθελημένα αιθεροβάμονες «γερμανοί» της ΝΔ με πρώτον και καλύτερο τον εφιάλτη του Παναθηναϊκάκια τέως μαριονέτα «πρωθυπουργό» Σαμαρά, θα πρέπει να  προσγειωθούν πλήρως ότι η αριστερή τους παρένθεση την οποίαν ηλιθίως περίμεναν για να επανέλθουν οι προδότες:  
Και επισήμως, ENDE και NEIN (στη «πατριωτική» γλώσσα τους) .
Αν και NEIN ήταν εξ αρχής γιατί ο κολεγιόπαις «πατριώτης» των Γερμανών Αντωνάκης , δεν γνώριζε φαίνεται το « Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»,  που είχε αποφασίσει ο Ελληνισμός
Ο εστί μεθερμηνευόμενο, ποτέ πια Σαμαροβενιζέλοι «πατριώτες».  
Και για να θυμηθούμε τις δύο μαριονέτες που δολοφόνησαν την χώρα για λόγους δεσμεύσεων, που προφανώς αυτοί γνωρίζουν καλά,  ας θυμηθούμε κατωτέρω τί δήλωση υποδούλωσης εσχάτης προδοσίας υπέγραψε ο Αντωνάκης για την εν λευκώ δολοφονία του Ελληνισμού και τι δήλωση υποδούλωσης εσχάτης προδοσίας υπέγραψε ο τελειωμένος πλήρως έτερος «πατριώτης» Βενιζέλος.   
Τελειωμένος  αν δεν τον πάρει σύμβουλο του ο Ποταμήσιος του  Σουλτζ.
Βέβαια τελειωμένος πλήρως είναι ο Αντωνάκης που όμως και αυτός με μεσολάβηση του Σουλτζ θα καταλήξει και αυτός στην αγκάλη του Ποταμήσιου. Τέτοια κατάντια και πολύ τους όμως είναι.
Θα πρέπει οι τυχόν πατριώτες στη ΝΔ (έτσι κύριε Γκιουλέκα) να αντιληφθούν ότι αφού ξεκαθαρίσει ο κόπρος του Αυγεία από την κόπρο που εισήγαγε εκεί ο εφιάλτης, ότι  ο τόπος έχει ανάγκη από μία πατριωτική ΝΔ που θα σέβεται μην ιδεολογία της. Με αρχηγό, χωρίς Ζημενικές ή άλλες δεσμεύσεις.
Θυμηθείτε, πριν τις δηλώσεις υποδούλωσης των Σαμαρά και Βενιζέλου,  πώς άρχισε η καταστροφή του  Ελληνισμού στις Κάννες, για να γίνει μετά ψευτοπρωθυπουργός μαριονέτα ντροπή για τον Ελληνισμό,  ο Αντωνάκης .
Είχε μεσολαβήσει η προδοσία των Καννών.
Θυμηθείτε  και «θαυμάστε» πρώτα στα αγγλικά την «πατριωτική» δήλωση υποταγής του Αντωνάκη, και μετά τη δήλωση υποταγής  του ετέρου «πατριώτη» (που όλα τα σκίζει με την ανθελληνική ψευτορητορία του) 
Ευριπίδης Μπίλλης



 

Σχόλια