Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015

Η δήλωση της ημέρας από ανώτατο στέλεχος της ΕΚΤ για την Ελλάδα!

«Το ελληνικό πρόγραμμα θα τροποποιηθεί για να εξυπηρετήσει την κυβέρνηση της Ελλάδας»

Αυτό δήλωσε πριν από λίγο το ανώτατο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μπενουά Κερέ, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου από το Μαυροβούνιο, σημειώνοντας μάλιστα πως η ευρωτράπεζα είναι έτοιμη να βοηθήσει την Αθήνα.

«Υπάρχει σαφής βούληση και καλή πίστη από όλες τις πλευρές να επιταχυνθούν οι προσπάθειες και να υπάρξει αποτέλεσμα σε αυτό το πλαίσιο… που λήφθηκε στο Eurogroup».

Όπως είπε, «οι τρεις θεσμοί, εκ των οποίων και η ΕΚΤ, δεσμεύονται να στηρίξουν όσο μπορούν».

«Είναι κατανοητό ότι το πρόγραμμα θα τροποποιηθεί για να αντικατοπτρίσει τις νέες προτεραιότητες της ελληνικής κυβέρνησης… για να εξασφαλιστεί ότι οποιαδήποτε αλλαγή του προγράμματος θα φτάσει σε ένα ισοδύναμο αποτέλεσμα σε όρους δημοσιονομικής σταθερότητας. Αυτό θα συζητηθεί τις επόμενες ημέρες» τόνισε χαρακτηριστικά.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.