Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Η Γερμανία έδινε ΕΠΙΣΗΜΩΣ φορο-κίνητρα στις εταιρείες της για να... λαδώνουν ξένες κυβερνήσεις!

Εγιναν υπερδύναμη «λαδώνοντας» τον πλανήτη και τώρα μας κουνάνε το δάκτυλο. 
Ποιοι; Οι Γερμανοί. 
Οι μεγαλύτεροι και ΕΠΙΣΗΜΟΙ διαφθορείς της Ευρώπης.  
Αυτή την Κυριακή, Το ΧΩΝΙ φέρνει στο φως ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ 
την απόφαση αμερικανικού δικαστηρίου για τη Siemens, από την οποία αποδεικνύεται ότι μέχρι και το 2000 το γερμανικό κράτος ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ αποδεχόταν ως θεμιτή πρακτική τη διαφθορά ξένων αξιωματούχων (μίζες, λαδώματα κ.λπ.) με σκοπό να παίρνουν οι γερμανικές εταιρείες δουλειές στο εξωτερικό! Μάλιστα, τους έδιναν και φοροαπαλλαγές για αυτό! 
Το ίδιο το γερμανικό δημόσιο ΟΧΙ μόνο έκανε τα στραβά μάτια, αλλά ΕΝΘΑΡΡΥΝΕ τη διαφθορά! Οχι μόνο για τη Siemens, αλλά για όλες τις γερμανικές εταιρείες!
Αυτό το χαρτί πρέπει να έχει μαζί του ο Πρωθυπουργός τη Δευτέρα, στη συνάντησή του με τη Μέρκελ.
Εσείς διαβάστε το Στο ΧΩΝΙ αυτή την Κυριακή.  
Στα περίπτερα όλης της χώρας μέχρι τη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.