Ο Σαμαράς αγωνίζεται για την τελευταία καρέκλα του!

Σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε το βράδυ της Κυριακής ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος και τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί την ΝΔ να ζητήσει συγνώμη από τον ελληνικό λαό και να απομακρυνθεί από την κεντρική σκηνή και


αναφερόμενος στον πρώην πρωθυπουργό σχολιάζει πως δεν δέχθηκε να γίνει ούτε το συνέδριο του κόμματός του, «καθώς φοβάται για την «τελευταία καρέκλα» που του απέμεινε – αυτή του προέδρου της ΝΔ».
«Ο Αντώνης Σαμαράς και η παρέα του δεν μπορούν να πείσουν ούτε τα στελέχη και τους βουλευτές της Ν.Δ. Ένας – ένας αποχωρούν από το πολιτικό συμβούλιο διαμαρτυρόμενοι. Ο κ. Σαμαράς δεν δέχθηκε να γίνει ούτε το συνέδριο του κόμματός του, καθώς φοβάται για την «τελευταία καρέκλα» που του απέμεινε -αυτή του προέδρου της ΝΔ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Αλήθεια, με ποια αξιοπιστία απευθύνεται στον ελληνικό λαό ο κ. Σαμαράς;», διερωτάται στη συνέχεια και προσθέτει: «Με την αξιοπιστία που του παρέχει το email του κ. Χαρδούβελη που θα εφάρμοζε νέα λιτότητα αν είχε παραμείνει στην κυβέρνηση; Ή με την αξιοπιστία που θα είχε ως υπουργός Οικονομικών του ο κύριος με τις 56 δόσεις;».
Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, η ηγεσία της Ν.Δ., «αν έχει ίχνος αξιοπρέπειας, θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τον ελληνικό λαό και να απομακρυνθεί, οικιοθελώς, από την κεντρική σκηνή».

Σχόλια