Να γιατί ο ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ κάνει πως δεν «βλέπει»....

Tου ΑΝΤΙ300
.....τα εικονικά και «μαγειρεμένα» οικονομικά με ξεπλυμένα Γερμανικά χρήματα. 
Θα βρεθεί άραγε Εισαγγελέας να τους ρωτήσει; 
Συνάντηση του δημάρχου Ρόδου με τον Χανς-Γιοάχιμ Φούχτελ στην έκθεση του Βερολίνου. 


Ιδιαίτερη επιτυχία σημειώνει και σήμερα, δεύτερη μέρα, η εντυπωσιακή, κατά γενική ομολογία, παρουσία της Ρόδου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου (ΙΤΒ), με τους τουριστικούς πράκτορες και των δύο χωρών να συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις συναντήσεις και τη συνεργασία τους. 

Αισιόδοξα τα πρώτα μηνύματα από την Γερμανική αγορά για την φετινή τουριστική περίοδο, όπως διαφαίνεται από την αθρόα προσέλευση εκπροσώπων του τουρισμού και της αυτοδιοίκησης της Γερμανίας, στην έκθεση και κυρίως στο περίπτερο του ΠΡΟΤΟΥΡ, αλλά και τις επίσημες επαφές που έχουν οι εκπρόσωποι του τουρισμού του νησιού μας, με Γερμανούς επισήμους και τουρ – οπερέϊτορς. ‘Oλα δείχνουν πως η Γερμανική αγορά θα αναδειχθεί για ακόμα μια χρονιά σε έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές του ελληνικού τουρισμού. 
Τον εκθεσιακό χώρο της Ρόδου, όπου προβάλλεται και το πιλοτικό πρόγραμμα τουρισμού για άτομα τρίτης ηλικίας και άτομα με κινητικά προβλήματα, επισκέφθηκε χθες το απόγευμα αντιπροσωπεία της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, με επικεφαλής τον Χανς-Γιοάχιμ Φούχτελ, υπεύθυνο σε θέματα διμερούς συνεργασίας σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο κ. Φούχτελ, που έδειξε, άμα τη αφίξει του, σαφή προτίμηση στον εκθεσιακό χώρο της Ρόδου, είχε εκτενή συνομιλία με το Δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο για το συγκεκριμένο πρόγραμμα συνεργασίας με τα ασφαλιστικά ταμεία, το οποίο ως γνωστόν προετοιμάζει η Ρόδος τα τελευταία τρία χρόνια για προσέλκυση συγκεκριμένων ομάδων Γερμανών ασφαλισμένων. Αξίζει να σημειωθεί ότι για το ίδιο πρόγραμμα απηύθυναν αίτημα και οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος. Ενδιαφέρουσα ήταν και η συνάντηση που είχε σήμερα ο δήμαρχος με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχειακών Επιμελητηρίων Ελλάδος Γιώργο Τσακίρη για τη δυναμική που παρουσιάζει η Ρόδος στη Γερμανική αγορά και το ενδιαφέρον των τουριστών στο νησί μας. Ο κ. Χατζηδιάκος δήλωσε: «Αν η πολιτική κατάσταση στη χώρα μας ξεκαθαρίσει το ταχύτερο δυνατόν, τα οφέλη θα είναι θετικά και μετρήσιμα. Πρέπει η γενικότερη πολιτική στην Ελλάδα να μην σταθεί εμπόδιο στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας. Η Ρόδος έχει κάνει σημαντικές προσπάθειες 50 χρόνων για να φθάσει σε αυτό το επίπεδο». Πηγή  , H ΡΟΔΙΑΚΗ 

Διαβάστε και  ΑΥΤΟ

Σχόλια