ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έκθεση – βόμβα του ΟΟΣΑ κατηγορεί εταιρεία του Μπόμπολα για χρηματισμό αξιωματούχων!

Κύριε Θεοδωράκη, θα καταθέσεις ερώτηση στην βουλή;

Το Ολυμπία παραθέτει αυτούσιες τις σελίδες της έκθεσης του ΟΟΣΑ που έσκασε σαν βόμβα και καταλογίζει σε βαρώνους του τύπου συμμετοχή σε λαδώματα πολιτικών και αξιωματούχων. Συγκεκριμένα η έκθεση… καταλογίζει λαδώματα, ξέπλυμα και άλλες έκνομες δραστηριότητες σε «κατασκευαστική εταιρεία Ελληνικών συμφερόντων» που πήρε δουλειά στα Σκόπια. Η εταιρεία αυτή όμως είναι η ΑΚΤΩΡ των γνωστών συμφερόντων.

 

ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ!

ΤΟ κόμμα της αντιπολίτευσης Σοσιαλδημοκρατική Ένωση (SDSM), μέσω του εκπροσώπου της Πέτρε Σιλέγκοφ, κατήγγειλε «οικονομικό σκάνδαλο ύψους 3,5 εκατ. ευρώ στο οποίο εμπλέκονται η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι και η ελληνική κατασκευαστική εταιρεία Άκτωρ».

Σύμφωνα με τον κ. Σιλέγκοφ και την DW που μετέδωσε την μετάφραση της είδησης, το σκάνδαλο αυτό «ξεδιπλώνεται» με τη μορφή του ξεπλύματος χρήματος και έχει ως εξής: Τις πρώτες δέκα ημέρες των τελευταίων μηνών εισέρχονται στην ΠΓΔΜ οργανωμένα, με λεωφορείο, έλληνες πολίτες, οι οποίοι δεν ασχολούνται με την κατασκευή του συγκεκριμένου αυτοκινητόδρομου, αλλά μεταβαίνουν στο υποκατάστημα της Stopanska Banka στο Νεγκότινο, από όπου αποσύρουν χρήματα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς στο όνομά τους και τα παραδίδουν στην Αθηνά Ζιώγα ,φοροτεχνικό της Άκτωρ. Στη συνέχεια τα άτομα αυτά αναχωρούν για την Ελλάδα.

Αυτά γίνονταν τότε στην αρχή του σκανδάλου, αφού σύμφωνα με την έκθεση, το σκάνδαλο έλαβε κολοσσιαίες διαστάσεις με τον Γκρουέφσκι να μιλά ως άλλος Σημίτης για «ανάπτυξη».

Φυσικά στην Ελλάδα μην περιμένετε να δείτε αυτή την έκθεση, ούτε την είδηση.

Όπως δεν είδατε πουθενά αλλού παρά μόνο στο Ολυμπία, την πρώτη περίπτωση που αναφέρεται και στην παρούσα έκθεση και αφορά τον άλλον «απυρόβλητο» βαρώνο του τύπου.

Η Ελλάδα εννοείται ότι ξεφτιλίζεται για μία ακόμα φορά, από μια χούφτα διεφθαρμένα, ανελλήνιστα κτήνη, αφού κατηγορείται ευθέως ότι τους καλύπτει. Κύριε Τσίπρα, κύριε Καμμένε, βάλτε τέλος στο πάρτι των βαμπίρ.

olympiada 

Σχόλια