Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015

Τα πολιτικά τρωκτικά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ..ροκάνισαν μέχρι & τα ευρωπαϊκά κονδύλια για τους ΡΟΜΑ..


Γράφει ο ΑΝΤΙ300
Τα πολιτικά τρωκτικά των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ εκμεταλλεύτηκαν την αδύναμη θέση των ΡΟΜΑ στην χώρα μας και τους «ροκάνισαν» τα κονδύλια της Ε.Ε. που ούτε λίγα ούτε πολλά ήταν μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.
Ροκάνισαν μέχρι και τα Ευρωπαϊκά κονδύλια για τους ΡΟΜΑ.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Ε.Ε  
Τα πολιτικά τρωκτικά των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ εκμεταλλεύτηκαν την αδύναμη θέση των ΡΟΜΑ στην χώρα μας και τους «ροκάνισαν» τα κονδύλια της Ε.Ε. που ούτε λίγα ούτε πολλά ήταν μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. 
Με βάση τα επίσημα στοιχεία της Κομισιόν από το 2007 έως το 2013 στο πλαίσιο της ΕΕ χρηματοδότησης στην Ελλάδα διατέθηκαν € 20.400.000.000, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ταμείου Συνοχής και του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και στο πλαίσιο του Ταμείου Ανάπτυξης Υπαίθρου επιπλέον διατέθηκε το ποσό των € 3.700.000.000..
Τα κονδύλια αυτά αν και στηρίζουν ένα ευρύ φάσμα τομεακών επενδύσεων αφορούν και την περίπτωση των ΡΟΜΑ και συγκεκριμένα την οικονομική βοήθεια της στέγασης και της σχολικής υποδομής τους. 
Για την Ελλάδα επιπλέον είχε προβλεφθεί ειδική χρηματοδότηση για την κοινωνικοπολιτική ένταξη των ΡΟΜΑ, με βάση αυτό η Ελλάδα διέθεσε ποσοστό 9,2% του προϋπολογισμού ήτοι € 397.000.000 του συνολικού προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου για την ολοκληρωμένη κοινωνικοπολιτική ένταξη σε μειονεκτούντα άτομα στην χώρα μας όπως οι ΡΟΜΑ. 
Θα έχει και συνέχεια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.