Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015

Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Η ΕΕ ΤΟΥ ΓΙΟΥΝΚΕΡ & Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ «ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥ» ΑΔΩΝΙΔΟΣ

Πολλοί δήθεν αφελείς λένε, ότι η χθεσινή θρασύτατη ενέργεια του θρασύτατου «θεσμού» του Γιούνκερ για ματαίωση των βασικών νομοσχεδίων για την ανθρωπιστική κρίση και τις 100 δόσεις αποτελούσε δήθεν ελιγμό.
Οι δήθεν αυτοί αφελείς  προσποιούνται ότι ....
δεν αντιλαμβάνονται ότι η Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε ως ινδικό, χοιρίδιο για την «ενοποίηση» της Ευρώπης, που είχε προαναγγείλει στον επίορκο Παπούλια η τότε Πρόεδρος της Βουλής Μπενάκη. Ακούστε την τι ωραία που τα έλεγε:
8-2-2005 ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ - ΜΠΕΝΑΚΗ σε ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ


Έτσι ο πράκτορας του Σόιμπλε Γιούνκερ,  ελισσόμενος φασιστικά,  δεν απομακρύνεται από τον σκοπό του που δεν είναι άλλος από την καταλήστευση της Ελλάδας και την συνέχιση της υποδούλωσης της.
Ως, (ταυτόσημα με όσα έγινανν στην Αργεντινή, όρα κατωτέρω)  βροντοφωνούσε νεοταξικά ο Άδωνις Γεωργιάδης:

«Αδωνις Γεωργιαδης: To κρατος να μην εχει τιποτα....
 

Πριν «αγαπήσει» τον Σαμαρά που τον θεωρούσε αντιμνημονιακό:
Άδωνις Γεωργιάδης:   "Σαμαράς, ο αχρηστότερος υπουργός Εξωτερικών από καταβολής ελληνικού κράτους" 
 

Και που σαφώς,  ο πιθανόν προοριζόμενος από τη Νέας Τάξη για πρωθυπουργός της (εκτός αν προτιμήσουν τον Ποταμήσιο)  τέως Ελληνιστής Άδωνις και νυν Πέρσης,  ήτοι Γερμανοσόιμπλες, τον  καθαρόαιμο ως ο ίδιος νεοταξικό Αργεντινό Μένεμ που θα τον δείτε κατωτέρω να «αντιγράφει» τον Άδωνι «τους».
Πραγματική κατάντια ενός δήθεν Ελληνιστή, που μόνον για οίκτο είναι.
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.