Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015

Ποτάμης..«Οι Γερμανοί σήμερα είναι φίλοι της Ελλάδας και οι υπουργοί της κυβέρνησης δε θα έπρεπε να επιδιώκουν εχθρική σχέση μαζί τους»

O Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στους Financial Times κατηγορεί την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να δυναμιτίσει τις σχέσεις με τη Γερμανία για εσωτερικούς λόγους. 
Λέει ότι το ζήτημα των αποζημιώσεων δεν είναι αυτή τη στιγμή τόσο σημαντικό.
Στον πόλεμο των λέξεων μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας,
μια φωνή ακούγεται εντυπωσιακά διαφορετική. Ο Σταύρος Θεωδωράκης, νέος πολιτικός και ηγέτης του κεντροαριστερού κόμματος Το Ποτάμι ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κατασπαταλά το πολιτικό της κεφάλαιο με το να κατηγορεί διαρκώς το Βερολίνο.
«Οι Γερμανοί σήμερα είναι φίλοι της Ελλάδας και οι υπουργοί της κυβέρνησης δε θα έπρεπε να επιδιώκουν εχθρική σχέση μαζί τους», δήλωσε σε συνέντευξή του στους Financial Times.  
«Εκατομμύρια Γερμανοί έρχονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα για διακοπές και υπάρχουν στενοί δεσμοί μεταξύ των λαών μας… αλλά υπάρχουν και κάποιοι ανεγκέφαλοι που προσπαθούν να δυναμιτίσουν αυτή τη σχέση», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.