Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015

Ο "πατριώτης" Σαμαράς.....

Με ύφος βαρύγδουπο, ως να ομιλεί στην  κοινοβουλευτική του ομάδα που δεν τολμά να του αντιμιλήσει,  έχει το θράσος ο υποδουλώσας την Ελλάδα, ο δολοφονήσας τον Ελληνισμό και ο καταπατήσας κάθε παράγραφο του Συντάγματος, έχει το θράσος να δίδει δημόσια ο «πατριώτης» συμβουλές.


Προσπαθεί να δείξει ότι συμβουλεύει το Έλληνα πρωθυπουργό κ. Τσίπρα,  όχι υπηρέτη ως εκείνος  ήταν και είναι της Μέρκελ.
Φτάνει μας λέει βαρύγδουπα ως «εθνικός ηγέτης» και  «πατριώτης» του Παναθηναϊκάκια να μην διαταραχθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας,.
Η άθλια δική σου  Χαρδοπούλεια  τροϊκάνη πορεία και βέβαια ήδη έχει ήδη  διαταραχθεί.
Με την ευκαιρία  συγχαρητήρια στην πάντα ορθή Πρόεδρο της Βουλής.
Γιατί η δημοκρατία δεν είναι ο φασισμός να διατάζει τον Παναθηναϊκάκια του Σαμαρά να τους γ …..
Τότε η δημοκρατία γίνεται ο φασισμός του δήθεν δημοκρατικού τόξου του Σαμαρά.
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.