Εμφανίστηκε ο Πούτιν..

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν επανεμφανίστηκε έπειτα από 11 ημέρες εξαφάνισής του από τον δημόσιο βίο οι οποίες τροφοδότησαν διάφορα σενάρια περί ασθένειάς του και όχι μόνο. Η ρωσική τηλεόραση μετέδωσε εικόνες από τις συνομιλίες που είχε σήμερα στην Αγία Πετρούπολη με τον ομόλογό του από την Κιργιζία
για να κλείσει το στόμα σε όλους όσοι ισχυρίζονταν ότι κάτι δεν πάει καλά με τον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου...

«H ζωή θα ήταν βαρετή χωρίς κουτσομπολιό», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος από την Αγία Πετρούπολη στους δημοσιογράφους σχολιάζοντας τα σενάρια περί ασθένειάς του. Για την εφημερίδα «The Moscow Times», o ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου ήταν άνετος μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες αν και χλωμός... 

Και τι δεν ακούστηκε αυτές τις μέρες... Ο Ρώσος πρόεδρος έχει σοβαρό πόνο στη μέση γεγονός που τον υποχρέωσε να παραμείνει στο κρεβάτι ή μήπως τον έχουν απαγάγει; Είχε πέσει θύμα δολοφονικής επίθεσης ή μήπως είχε καρκίνο; Ή απλά συνόδευσε την αγαπημένη του και κατά 30 χρόνια νεότερη του, Αλίνα Καμπάεβα στην ελβετική μαιευτική κλινική "Sant' Anna" για να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους; Αυτά είναι ορισμένα από τα σενάρια που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο.
Η αναβολή της επίσκεψής του στο Καζακστάν την περασμένη Παρασκευή ενίσχυσε τις φήμες που διέρρευσαν από αξιωματούχους του Καζακστάν, σύμφωνα με τις οποίες ο Ρώσος πρόεδρος είναι άρρωστος.
Το γεγονός ότι μαζί με τον Πούτιν «εξαφανίστηκε» και η ερωμένη του, Αλίνα Καμπάεβα τις ίδιες ημέρες πυροδότησε τα σενάρια περί πατρότητας.

Σχόλια