ΟΙ «ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ» ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ

Ο ενορχηστρωμένος «πόλεμος» προπαγάνδας και εντυπώσεων των Γερμανών και των λοιπών Ευρωπαίων συνοδοιπόρων τους σε βάρος της Ελλάδας και της κυβέρνησής της, καλά κρατεί.
Η κυβέρνηση του Βερολίνου, έχοντας κυριολεκτικά επιστρατεύσει το σύνολο, σχεδόν, του έντυπου γερμανικού Τύπου και των τηλεοπτικών τους ΜΜΕ,

προσπαθούν με γκεμπελικές μεθόδους να πείσουν τον γερμανικό και τον ευρωπαϊκό λαό, ότι «οι Έλληνες και οι πολιτικοί τους είναι ανέντιμοι, δεν τηρούν τις υποσχέσεις τους, εκβιάζουν, θέλοντας να παίρνουν τα χρήματα των λαών της Ευρώπης και να ζουν με περισσότερα από όσα παράγουν (κατά τον Σόϊμπλε)» και ένα σωρό άλλα ψευδή και προπαγανδιστικά συνθήματα, προσπαθώντας στη πραγματικότητα να κρύψουν την αλήθεια και να αποφύγουν τις δικές τους σημαντικές ευθύνες και υποχρεώσεις, που έχουν να κάνουν με την ισότιμη αντιμετώπιση και την πραγματική στήριξη των κρατών-μελών που βρίσκονται κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες και υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα οι λαοί τους να ζουν σε επίπεδα απόλυτης φτώχειας και ανέχειας, υποφέροντας τα πάνδεινα, θεωρώντας τους κράτη υποτελή στην γερμανική επικυριαρχία.     
Έτσι, στην προσπάθειά τους αυτή επιστράτευσαν και το επίσημο δεύτερο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι, το γνωστό ZDF, με στόχο να παρουσιάσουν τον Έλληνα Υπ.Οικ. Γ. Βαρουφάκη, σαν θρασύτατο εχθρό της Γερμανίας και των συμφερόντων της, στήνοντας ένα «πειραγμένο», όπως οι ίδιοι παραδέχτηκαν, βίντεοκλιπ, στο οποίο ο Έλληνας υπουργός προσβάλλει τους Γερμανούς.
Στο βίντεο αυτό, το οποίο παρουσιάστηκε και στην εκπομπή του Günther Jauch, στο πρώτο επίσημο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι ARD, με καλεσμένο τον Έλληνα υπουργό, στις 15 Μαρτίου 2015, ο κ. Βαρουφάκης εμφανίζεται να λέει ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να είχε ανακοινώσει τη χρεοκοπία της τον Ιανουάριο του 2010 και στη συνέχεια να δείξει το μεσαίο δάχτυλο στη Γερμανία (stick the finger to Germany) και να πει ότι «τώρα αντιμετώπισε εσύ το πρόβλημα».
Το βίντεο, όπως αναμενόταν,  προκάλεσε σάλο στη Γερμανία και εκτεταμένα δυσμενή, για την Ελλάδα και τους Έλληνες πολιτικούς,  άρθρα στον γερμανικό τύπο, για την αντίστοιχη άσεμνη και προσβλητική για τους Γερμανούς, κίνηση και έτσι ο Σόϊμπλε να δικαιώνεται για τους άθλιους και απρεπέστατους χαρακτηρισμούς που εκτόξευσε σε βάρος του Γιάννη Βαρουφάκη.  
Βέβαια, όπως οι ίδιοι οι δημιουργοί και τεχνικοί της εκπομπής
NEO MAGAZIN ROYALE του Jan Böhmermann ZDFneo, ανερυθρίαστα αποκάλυψαν, το βίντεο αυτό είχε κατασκευαστεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ώστε να καλύπτεται απόλυτα η πλαστότητά του.
Οι ίδιοι, στο τέλος του βίντεο-αποκάλυψη, εξηγούν ψευδώς και παραπλανητικά, ότι το έκαναν για να παγιδεύσουν τον παρουσιαστή του ARD και να τονίσουν για άλλη μια φορά το πάθος των Γερμανών κατά όσων επιτίθενται στην πατρίδα τους, μόνο που αυτή η επίθεση ήταν ένα ψέμα και το μόνο που κατάφερε, ήταν να στρέψει τον γερμανικό λαό, ενάντια στον ελληνικό. 
Είναι ή ίδια ομάδα των γερμανών κωμικών του
ZDF που έκανε προ εβδομάδων και το σατυρικό τραγούδι, "V for Varoufakis", με τον ίδιο στόχο και τις ίδιες επιδιώξεις, όπως και οι επιθέσεις από ανθελληνικές φυλλάδες τύπου Bild, FAZ, Die Zeit, SDZ και άλλα φερέφωνα του Σόϊμπλε.
Δείτε παρακάτω «ζωντανά» την ομολογία των απογόνων του Γκέμπελς, από τον οποίο  διαφέρουν μόνον ως προς την «ειλικρίνεια», η οποία πηγάζει μάλλον από το φόβο της τεχνικής διερεύνησης του «πειραγμένου» δυσφημιστικού βίντεοκλιπ και τις περαιτέρω επιπτώσεις μιας ποινικής, ή άλλης νομικής επίπτωσης εναντίον τους, που μπορεί να κινούσε ο Έλληνας Υπ.Οικ., με αιτία την συκοφαντική δυσφήμιση του ονόματός του, σαν ιδιώτης, αλλά και σαν κυβερνητικό μέλος ευρωπαϊκής χώρας, συνυπολογιζομένης και της κρισιμότητας των κακών εντυπώσεων που έχει δημιουργήσει για την Ελλάδα και το λαό της, το δυσφημιστικό αυτό βίντεοκλιπ του
ZDF.  


 
Επομένως, αν έχεις τέτοιους φίλους (συμμάχους), τί τους θέλεις τους εχθρούς…

ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΟΣ
        

Σχόλια