Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015

Καταγγελία Τσίπρα για την εργαλειοθήκη του Ο.Ο.Σ.Α! Υπέκλεψε τη σφραγίδα του οργανισμού η κυβέρνηση!

Στη συνάντηση που είχε με τον ΓΓ του Ο.Ο.Σ.Α ο Αλέξης Τσίπρας έμαθε οτι η περιβόητη εργαλειοθήκη του Ο.Ο.Σ.Α δεν είχε την έγκριση του οργανισμού, αλλά όπως ειπε η κυβέρνηση με αρμόδιο Υπουργό τότε τον Κωστή Χατζηδάκη «υπέκλεψε την σφραγίδα του Ο.Ο.Σ.Α».
Όπως κατήγγειλε, ξεσηκώνοντας την πτέρυγα της προηγούμενης κυβέρνησης, στόχος ήταν η εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.