Η Ακριβοπούλου πυροβολεί: Το Ποτάμι είναι ατζέντηδες του Βερολίνου

Αποτελεί όαση στη σημερινή δημοσιογραφία. Η Κατερίνα Ακριβοπούλου για ακόμα μία φορά βάζει τα πράγματα στη θέση τους και το… Ποτάμι στην πηγή του, που δεν είναι άλλη από την εγχώρια διαπλοκή, τον γερμανοτραφή πρώην πρωθυπουργό της χώρας και το Βερολίνο.


Από τη συχνότητα του Real Fm η Κατερίνα Ακριβοπούλου αποκάλεσε ευθέως το μόρφωμα της διαπλοκής, του οποίου ο επικεφαλής χθες ξεσπάθωσε γιατί άνοιξε η κουβέντα των γερμανικών αποζημιώσεων «ατζέντηδες του Βερολίνου».

«Έπεσαν οι μάσκες» σημείωσε η κ. Ακριβοπούλου, χωρίς να παραλείψει να κατακεραυνώσει τον βουλευτή του κόμματος, Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος τόλμησε να αποκαλέσει τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων «πηγή συνομοσιολογικών φαντασιώσεων».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης χθες μεταξύ άλλων είπε «Δεν μπορώ να γνωρίζω πως ένας γερμανοτραφής νομικός, όπως είναι ο κύριος Παρασκευόπουλος, αποφάσισε να φορέσει φουστανέλα και να ενταχθεί στην ομάδα Καμμένου, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα {…} Φαντάζομαι ότι ο κύριος Παρασκευόπουλος γνωρίζει τι είναι το ινστιτούτο Γκαίτε και τι έχει προσφέρει, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Αυτές οι δηλώσεις, όπως και οι διαρροές, είναι ντροπή και θα βρει χειροκροτητές μόνο μέσα στους φασίστες και όχι στον Ελληνικό λαό».»

Φυσικά ο κ. Θεοδωράκης δεν περίμενε να ταυτιστεί μέχρι κεραίας με τον εθελόδουλο γερμανοσαλιάρη Θάνο Τζήμερο, ο οποίος έχοντας στερέψει από επιστολές αφοσίωσης στην Άνγκελα Μέρκελ και μετά τις δηλώσεις Θεοδωράκη, έφτασε να πει ότι ο Αλέξης Τσίπρας ακολουθεί τακτικές Χίτλερ στοχοποιώντας έναν εξωτερικό εχθρό. Όσο να είναι ταυτίστηκαν λίγο…

http://www.tribune.gr/

Σχόλια

  1. με τους σοσιαλφιλελεύθερους-διώκτες του λαού και των δικαιωμάτων μας.
    Θα πρέπει να είναι κανείς πολύ αφελής, αλλήθωρος ή κωφάλαλος για να πα-ραπλανηθεί και να πιστέψει αυτά που σερβίρει το «ποτάμι». Βέβαια αν και η σύνθεσή του δε μας αφορά αν συμμετέχουν ανεμομαζέματα, περισσεύματα, κομματικά και δοκιμασμένα καιροσκοπικά φερέφωνα των κομματικών εταιρειών που βρέθηκαν χωρίς «δουλειά» και έχουν μαζευτεί και γύρα απ’ το «ποτάμι» του κ. Θεοδωράκη. Μας ενδιαφέρει όμως με τον τρόπο που γίνεται το μπλοκάρισμα της ανατροπής του αντιδημοκρατικού-χουντικού συστήματος που κατέστρεψε την Ελλάδα και η απο-μάκρυνση των απονήρευτων πολιτών.
    Η «πολιτική» του θυμίζει αποτυχημένο «πολιτικό» του καταρρέοντος αυταρ-χικού συστήματος, που έμαθε τον παπαγαλισμό ο οποίος με ευκολία αποκτά τα λιν-κβινταριστικά χαρακτηριστικά «πολιτικού» μορφώματος, πολλά που θα κυριαρχούν στις οθόνες τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Ο χορός των λικβινταριστών έχει ως σκοπό τη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας και των θεσμών της. Η παραπλάνηση των Πολιτών, το ανήθικο κυνήγι της βουλευτικής έδρας και το πάρτι των λινβινταριστών όλα έχουν ημερομηνία λήξης.
    Αν υπάρχουν ακόμα άνθρωποι-έλληνες έχοντας το τίτλο του Πολίτη που δεν επιτρέπει καμία σπίλωση στα δικαιώματά του, οφείλει να ανακόψει την πορεία του «ποτάμι» η οποία, πορεία του γίνεται για τη διατήρηση των άλλοτε μεγάλων κομμα-τικών εταιριών.
    Λυπούμαστε πολύ για τον ΞΕΠΕΣΜΟ των ακολουθούντων οι οποίοι ποντάρουν στο παιχνίδι της παραμονής της Ελλάδας στα γνωστά πράγματα. Αυτά τα παραμύθια που προσφέρει το «ποτάμι», οι υποστηριχτές του..., πολλοί εξ αυτών παγιδευμένοι στα παραμύθια του αρχηγού τους…, ας καθρεφτιστούν στα...νερά του ...ποταμού για να δούνε τα πρόσωπά τους και τι περιέχει αυτό το ΑΣΧΕΤΟ και ξένο από τα ελληνικά δρώμενα «ποτάμι».
    Οι Πολίτες-ψηφοφόροι αυτή τη φορά εάν δε φωτιστούν από την κατάσταση και υποστηρίξουν «ποτάμια» και καινούρια κινήματα, θα πρέπει, τουλάχιστον να γνωρίζουν ότι η ψήφος του στα κομματικά εκτρώματα που μάχονται για την απο-τροπή της ανατροπής, υποθηκεύσουν στο μεσαίωνα την Ελλάδα. Ξυπνήστε ρεεε απ' το ολίσθημα που η ΝΔ με τον κ. Σαμαρά ή αλλιώς τον ξεψυχισμένο αρχηγό της άλλοτε ΠΟΛΑΝ που μετέφερε τη δεξιά-ΝουΔου ένα βήμα πιο πέρα, αποφύγετε τα «ποτάμια» με τα θολωμένα νερά και με κάθε ζωντανό οργανισμό που ζει μέσα του…
    Μαυρίστε κάθε τι που τρομοκρατεί τον κόσμο, ιδιαίτερα όλα τα κόμματα που δηλώνουν «σταυροφόροι» της μερκαντιλιστικής «ΕΕ» αλλά στην ουσία είναι λινκβι-νταριστές της πολυπόθητης ανατροπής του συστήματος και επικίνδυνοι καιροσκό-ποι… Φύγετε! Μαζέψτε τα νερά σας, συναχτείτε με τους πολύχρωμους συντρόφους σας και φύγετε. Αρκετές πλημύρες μας χτύπησαν…
    Ε, ’σεις εκεί πέρα! Αδέλφια, ξαδέλφια και ανίψια, φίλοι και γνωστοί
    Θυμηθείτε και ψηφίστε. Πείτε στις νύφες σας, γαμπρούς και συμπεθέρους και δώστε το μήνυμα σε φίλους, γνωστούς, γειτόνους και χωριανούς
    Θυμηθείτε και ψηφίστε εκεί που ανήκετε. Διώξτε τα σκότη να περάσει φως κι αφήστε τη «Νέα Εποχή». Τα αφτιά τα έχουμε για τους χτύπους της καρδιάς…
    Μην αλλάζεται τον ρου της…
    «Ε.Ε.» Ελλάδα, Τρίκαλα, Ιανουάριος 22 2015 pelasgos@fasoulas.de www.fasoulas.de

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.